Zonnepanelen
Vloerverwarming
Badkamer en WC
Dakwerken
Plat dak PVC

SANITAIR - CENTRALE VERWARMING VERMEERSCH bvba

Zinken dakgoten
Koperen dakgoten
Schoorsteen
Mazouttanks
Kachels mazout
Kachels gas
Pelletkachels

Nestor De Tièrestraat 67  •  9700 Oudenaarde  •  Tel. 055 30 42 60

Centrale verwarming - stookolie

De keuze voor centrale verwarming op stookolie of mazout wordt meestal gemaakt, wanneer er geen gasleiding in uw straat aanwezig is, of wanneer uw woning te ver verwijderd is van de hoofdleiding van het gasdistributienet. Stookolie is hierbij zeker een goed alternatief. Hierbij vormt milieubewust verwarmen geen enkel probleem !

 

In de meeste gevallen wordt een ketel geplaatst dewelke tegelijkertijd voor de centrale verwarming en voor de warmwaterproductie instaat. Zo'n combinatietoestel is altijd goedkoper dan twee aparte toestellen voor verwarming en sanitair warm water.

 

U heeft ook een mazouttank nodig waarin de stookolie wordt opgeslagen door uw brandstofleverancier. Hou er rekening mee dat u nogal wat ruimte nodig heeft om deze tank te plaatsen.

 

De BE-brander met blauwe vlam voorkomt dat er roetvorming ontstaat, dankzij de volledige voorvergassing van de mazout. Zo wordt de energie maximaal benut. De uitstoot van vervuilende gassen ligt hierbij beneden de internationale grenswaarden. Zo bespaart u heel wat centen, en bovendien helpt u mee aan een propere wereld.

 

Vermeersch bvba werkt met toestellen van kwaliteitsfabrikanten, welke garant staan voor een hoog rendement met uitgekiende verbrandingstechnieken.

 

Vermeersch bvba is erkend installateur voor centrale verwarming. Nadat de mazoutketel met de rookgasafvoer en het leidingwerk worden geplaatst, voeren we een eindcontrole uit op het leidingwerk. Daarna wordt de indienststelling van de ketel verzorgd. U ontvangt een attest waarop vermeld staat dat uw ketel veilig is, en geïnstalleerd volgens de wettelijke normen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw centrale verwarming op stookolie.

 

Het jaarlijks onderhoud van een cv-installatie op mazout is wettelijk verplicht en resulteert in een lager verbruik.

 

Er wordt steeds een btw-tarief van 6% gehanteerd voor woningen ouder dan 5 jaar.

 

U kunt ook kiezen voor een combinatie van een installatie op stookolie met een zonne-boiler. Zie hiervoor de informatie over de zonneboilercombi.Vervangen oude mazoutbrander of -ketel.

 

Vermeersch bvba vervangt ook uw oude mazoutketel of -brander.

 

Een hoogrendementsketel zorgt voor een hoge kostenbesparing bij de aankoop van uw brandstof.

 

 

Vermeersch bvba werkt met :

 

         

 

 

 

Aanvragen offerte :

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw centrale
verwarming op stookolie kunt u hier.

Sanitair - Centrale verwarming - Dakbedekking VERMEERSCH bvba

Nestor De Tièrestraat 67  •  9700 Oudenaarde  •  Tel. 055 30 42 60  •  info@vermeerschbvba.be

Disclaimer / Privacy policy