Zonnepanelen
Vloerverwarming
Badkamer en WC
Dakwerken
Plat dak PVC

SANITAIR - CENTRALE VERWARMING VERMEERSCH bvba

Zinken dakgoten
Koperen dakgoten
Schoorsteen
Mazouttanks
Kachels mazout
Kachels gas
Pelletkachels

Nestor De Tièrestraat 67  •  9700 Oudenaarde  •  Tel. 055 30 42 60

Centrale Verwarming -
zonne-energie

Vermeersch bvba kiest voor milieubewuste centrale verwarming met zonne-energie !

 

Dit kan door het maximaal benutten van isolatie, het juist regelen van de gewenste temperatuur d.m.v. moderne regelsystemen en het optimaal aanwenden van hernieuwbare energiebronnen, bijvoorbeeld een zonneboiler.

 

In onze streken krijgen we voldoende zonne-energie om zes maanden per jaar gratis warm water te produceren. Een cv-installatie in combinatie met zonne-energie kan jaarlijks 50 tot 60% van het warmwaterverbruik produceren.

 

Een nieuwe hoogrendementsketel levert u ongetwijfeld een besparing van uw stookkosten op. U kunt nog meer besparen door de combinatie met een zonneboiler. Tijdens het jaar kan de zon namelijk een groot gedeelte van de opwarming van uw leidingwater voor haar rekening nemen. Dit gebeurt door middel van thermische zonnepanelen, zonder in te boeten aan sanitair comfort.

 

Thermische zonnepanelen kunnen zowel op het dak (dus boven de dakbedekking) als in het dak (dus ter vervanging van de dakbedekking) geplaatst worden. Sommige zonnecollectoren met vacuümbuizen kunnen zelfs volledig horizontaal op een plat dak geplaatst worden.

 

Met een zonneboilercombi die werkt op zonne-energie en tijdens de wintermaanden geholpen wordt door een cv-ketel op aardgas of stookolie, bent u ideaal voorzien.

 

De zonneboiler is een toepassing van actieve zonne-energie dewelke onmiddellijk warmte oplevert voor het warme water. Dit valt niet te verwarren met de andere vorm van actieve zonne-energie, namelijk de fotovoltaïsche zonne-energie. Dat is een omzetting van zonlicht in elektriciteit d.m.v. zonnecellen.

 

Een zonneboiler geeft dus geen energie terug aan het elektriciteitsnet !

 

U vindt meer uitleg over verwarmen met zonne-energie in de linkernavigatiekolom. Daar wordt dieper ingegaan op de onderwerpen zonneboiler, zonnecollectoren en zonneboilercombi.

 

 

Vermeersch bvba werkt met :

 

         

 

 

 

Aanvragen offerte :

Een vrijblijvende offerte aanvragen kunt u hier.

Sanitair - Centrale verwarming - Dakbedekking VERMEERSCH bvba

Nestor De Tièrestraat 67  •  9700 Oudenaarde  •  Tel. 055 30 42 60  •  info@vermeerschbvba.be

Disclaimer / Privacy policy